Česká zmrzlina z Opočna

Sortiment sorbetových zmrzlinových směsí

 

NázevBaleníObchodní baleníMin. trvanlivost
Broskev 1kg 14kg (14x1kg)  24 měsíců 
Brusinka 1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Citron 1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Citrusové yuzu    Novinka
1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Černý bez 1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Černé plohy - černá 1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Černý rybíz 1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Červený meloun
1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Granátové jablko
1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Jahoda
1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Kanadská borůvka 1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců

Malina

1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Mandarinka 1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Mango 1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Maracuja - Passion fruit 1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Meruňka 1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Rakytník 1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Růžový grep
1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Švestka
1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Višeň 1kg 14kg (14x1kg) 24 měsíců
Zelené jablko 1kg 14kg (14x1kg)  24 měsíců 

 

Sortiment řemeslných zmrzlin - kbelíček

NázevBaleníObchodní baleníMin. trvanlivost
Černý rybíz 
3,5 kg 14kg (4x3,5kg)   12 měsíců
Červený pomeranč  Novinka 
3,5 kg 14kg (4x3,5kg)    12 měsíců
Grep   Novinka  3,5 kg 14kg (4x3,5kg)    12 měsíců

Hruška

3,5 kg 14kg (4x3,5kg)    12 měsíců
Jahoda  3,5 kg 14kg (4x3,5kg)    12 měsíců

Mák

1kg 7kg (7x1kg)    6 měsíců
Malina 3,5 kg 14kg (4x3,5kg)   12 měsíců
Mandarinka  Novinka  3,5 kg 14kg (4x3,5kg)   12 měsíců
Mango 3,5 kg 14kg (4x3,5kg)   12 měsíců
Meruňka 3,5 kg 14kg (4x3,5kg)   12 měsíců

 

Návod na přípravu sorbetových zmrzlinových směsí

1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme ve 2 litrech studené nebo vlažné pitné vody. Necháme 15 minut odstát, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Sorbetovou zmrzlinovou směs lze používat i ve strojích s čerpadly.

 

Všechny naše zmrzlinové směsi jsou bezlepkové. 

Kontakt
Petr Zářecký
Na Olivě 270, 517 73 Opočno
tel.: 776 663 384, privát: 721 466 682
email: zmrzlina.zarecky@seznam.cz
Česká zmrzlina z Opočna
© 2013–2024 morcinko.design, skript smartsolution