Česká zmrzlina z Opočna

Sortiment zmrzlinových směsí FREDOMIX PREMIUM

NázevBaleníObchodní baleníTrvanlivost
Citron 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Pomeranč 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Jahoda 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Ostružina 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Banán 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Černý rybíz 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Malina 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Borůvka 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Tvaroh 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Ananas 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Mango 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Limetka 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Kaktus 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Zelené jablko 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Nugát 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Lískový oříšek 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Karamel 2kg  14kg (7x2kg)  24 měsíců
Meruňka 2kg 14kg (7x2kg)  24 měsíců
Pařížský krém 2kg 14kg (7x2kg)  24 měsíců
Italská káva bez kofeinu 2kg 14kg (7x2kg)  24 měsíců
Čokoláda 2kg 14kg (7x2kg)  24 měsíců
Pistácie 2kg 14kg (7x2kg)  24 měsíců
Lesní jahoda 2kg 14kg (7x2kg) 24 měsíců
Kokos 2kg 14kg (7x2kg) 24 měsíců
Višeň 2kg 14kg (7x2kg) 24 měsíců
Slaný karamel 
2kg 14kg (7x2kg) 24 měsíců
Skořice 
2kg 14kg (7x2kg) 24 měsíců
Levandule 2kg 14kg (7x2kg) 24 měsíců
Slaný arašíd    Novinka 2kg 14kg (7x2kg) 24 měsíců

 

Návod na přípravu zmrzlinových směsí FREDOMIX PREMIUM

a) studenou cestou bez pasterace

1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 min. odstát, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček.

Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu doporučujeme směs ve vanách lehce promíchat. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit na teplotu –8 °C a nižší nebo ji lze před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C (maximálně po dobu 60 minut) – www.szpi.cz

b) teplou cestou s pasterací

Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a  tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs.

Směs se zchladí na teplotu +4 °C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu –8 °C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4 °C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu – www.szpi.cz.

 

Všechny naše zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.

Kontakt
Petr Zářecký
Na Olivě 270, 517 73 Opočno
tel.: 776 663 384, privát: 721 466 682
email: zmrzlina.zarecky@seznam.cz
Česká zmrzlina z Opočna
© 2013–2024 morcinko.design, skript smartsolution