Název | Balení | Obchodní balení | Trvanlivost |
---|---|---|---|
Citron | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Pomeranč | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Jahoda | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Ostružina | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Banán | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Černý rybíz | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Malina | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Borůvka | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Tvaroh | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Ananas | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Mango | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Limetka | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Kaktus | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Zelené jablko | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Nugát | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Lískový oříšek | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Karamel | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Meruňka | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Pařížský krém | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Italská káva bez kofeinu | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Čokoláda | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Pistácie | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Lesní jahoda | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Kokos | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Višeň | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Slaný karamel |
2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Skořice |
2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Levandule | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
Slaný arašíd Novinka | 2kg | 14kg (7x2kg) | 24 měsíců |
a) studenou cestou bez pasterace
1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 min. odstát, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček.
Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu doporučujeme směs ve vanách lehce promíchat. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit na teplotu –8 °C a nižší nebo ji lze před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C (maximálně po dobu 60 minut) – www.szpi.cz.
b) teplou cestou s pasterací
Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs.
Směs se zchladí na teplotu +4 °C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu –8 °C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4 °C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu – www.szpi.cz.
Všechny naše zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.